Företag

firmafest
Kickoff, firmafest eller konferens


Alborgen fungerar perfekt för lyckade personalfester, kickoffer och konferenser för såväl små som stora företag. Som företagsgäster har ni bl.a mycket god tillgång till vår duktiga personal som coachar de lag som vill i banorna, och vi har möjlighet att ha öppet utanför ordinarie öppettider för just ert arrangemang! Utanför ordinarie öppettid är ni oftast de enda gästerna i huset, dvs inga väntetider, gott om plats, avslappnat och väldigt roligt!

Personalfesten/kickoffen på Alborgen byggs upp kring aktiviteterna i vårt unika äventyrshus. Aktiviteterna genomförs som en lagtävling där alla deltagare blir engagerade. De som är mest försiktiga i början brukar bli mest aktiva efter ett tag. Äventyrscellerna är mycket varierande och ger alla möjlighet att bidra med sina färdigheter. Räkna med minst 2-4 timmar i äventyrscellerna.

 

 

 

 

Konferens 


Konfererar gör ni i ett av våra konferensrum. Det största har 44 platser i skolsittning. Mindre rum finns att tillgå. Beställ gärna lunch i samband med bokningen. God mat är lika viktigt som aktiviteterna för att personalfesten ska bli lyckad. För att kunna erbjuda så bra mat som möjligt samarbetar vi med Gävles bästa cateringföretag. Därför kan vi erbjuda en mycket omfattande meny.

Kontakta oss för offert.